OVER RACHEL

HI.

I'M RACHEL.

Als coach help ik jou om plezier, richting en focus te creëren in je werk en leven. En help ik bedrijven het beste uit hun medewerkers te halen.

De korte versie

 1.  Eigenaar van (online) coachingsbureau
   

 2. Als Coach en Trainer aangesloten bij TalentFirst
   

 3. Gek op (wereld)reizen. In 2018 een 6 maanden wereldreis gemaakt door Azië en Australië
   

 4. Ik geef regelmatig workshops en trainingen
   

 5. Eeuwige optimist, we leven om volop te genieten en alles te doen waar we heel blij van worden! 

KORTE BIO

Geboren in 1986, opgegroeid in Engeland en Nederland. 11 jaar ervaring en achtergrond als HR adviseur, Coach en Trainer in de zakelijke dienstverlening.  Een Bachelor in Management, Personeel en Organisatie. NLP en EFT Practitioner.  Al 15 jaar gelukkig samen met Jasper, woont in een klein dorpje vlak buiten Amsterdam. 

OVER RACHEL

Ik begeleid mensen met het verlagen van stress, effectief omgaan met emoties en met loopbaanvragen. Ik ben er om je te helpen om helderheid en focus te krijgen over je leven en loopbaan, erachter te komen wat je wilt, ervan weerhoudt om vooruit te komen en concrete stappen te maken richting jouw gewenste situatie. 

 

Ik ben altijd op zoek naar manieren waarop je werk en leven zo samen kan brengen zodat je een leven creëert waar je heel gelukkig van wordt. 

 

Ik ben nieuwsgierig en enthousiast. Wordt geprikkeld door alle vragen die te maken hebben met je mindset en argumenten 'ik kan dit nooit bereiken'.

 

Ik hou enorm van persoonlijke ontwikkeling en reizen.

Ik woon samen met mijn man het grootste deel van de tijd in Aalsmeer, maar ben ook vaak en graag in het buitenland, vooral Bali of Thailand.

 

5 dingen die ik belangrijk vind

 • Verbinding. Begrijp de ander voordat hij jou zal gaan begrijpen. Oprecht contact maken met jezelf en anderen zonder oordeel. 
   

 • Mindset. Je mindset bepaalt alles. Hou deze positief, wees stil, mediteer of doe aan yoga. Je zal zien dat het universum er is om je te helpen. 
   

 • Intuïtie. Volg je onderbuikgevoel en je hart, intuïtie is ons niet voor niets gegeven. 
   

 • Compassie. Zorg en wees lief voor jezelf en anderen. Lees Dalai Lama.
   

 • Try new things. Lijkt iets je leuk en krijg je er gezonde spanning bij? Een mooi advies vanuit het boek van Richard Branson is Screw it… Let's do it!

Coach en Trainer bij TalentFirst

 

Naast mijn eigen bedrijf maak ik onderdeel uit van het TalentFirst team.
 

TalentFirst focust zich op Talentontwikkeling vanuit de organisatie én de professional. Denk hierbij aan leiderschap trainingen en persoonlijke ontwikkeling, workshops en droombaan coaching.

Vrijwilliger - Carrière Coach en Sollicitatietrainer bij JINC 

 

Via JINC help ik VMBO jongeren om erachter te komen welke opleiding bij ze past en bij het maken van loopbaankeuzes. Daarnaast geef ik sollicitatietrainingen om ze voor te bereiden op hun eerste gesprek.

 

Ontzettend dankbaar, leuk en waardevol om te doen! 

1/3
GET IN TOUCH

CONTACTGEGEVENS

Telefoon: 06-36498136

Email: info@rachelbarnes.nl